20×20 Фото Книга (Тврд повез | 40стр. | 40-80 фотографии )

1,990.00ден

Персонализирана фото книга, со 40 страни, големина 20х20 см со тврд повез. Во оваа книга може да се сместат од 40 до 80 фотографии по Ваш избор.

НАПОМЕНА: Внимавајте при креирање на оваа фото книга да немате фотографии кои се протегаат преку двете страни, бидејќи во средината каде се спојуваат страните не се видливи по 5 мм, така да доколку имате ликови или важни елементи во тој простор можно е да не се гледаат целосно.

Опција за ние да ви ја керираме фото книгата постои со тоа што ќе мора претходно да не контактирате на е-маил, телефон или порака на социјалните мрежи и ќе се договриме за понатамошниот начин на испраќање на фотографиите и дизајнот на книгата. Оваа опција ќе се доплаќа дополнително, 300 ден. за помалите книги и 500 ден за поголемите книги од 80 страни.

Author: SnapShot
SKU: SS001 Категорија Ознака: Product ID: 1564

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “20×20 Фото Книга (Тврд повез | 40стр. | 40-80 фотографии )”