Close
071 79 79 99 info@snapshot.mk
Работно време: Пон - Саб 8.00 - 18.00

Видео инструкции

Како да нарачам Love SnapBox

Видео инструкции

Како да креирам фотокнига

Видео инструкции

Како да креирам преку телефон

“Зошто треба да направите фото книга уште денес.”

Живеејќи во дигитална ера имаме слобода да направиме илјадници фотографии и сите наши драги настани да останат “живи” засекогаш. Но, кога последен пат ги испечативте своите омилени фотографии?
За среќа денес постојат печатени фото=книги со извонреден квалитет кои се издржливи и долготрајни, а најдоброто од се е што може да се нарачаат со персонализиран дизајн.

Фото Книги

New Year SnapBox

Нов производ

Кутија со 30 фотографии 76х100 мм идеални за украсување во Вашиот дом или на Вашата новогдишна елка. Во пакетот се вклучени уште украсен конец и 30 мини штипчиња. Додадете текст на секоја фотографија и изберете боја на рамката за да го прилагодите изгледот на Вашиот амбиент. Испораката до Вашиот дом е бесплатна. Уживајте во Вашите спомени!