Baby SnapBox

790.00ден

Одберете 30 фотографии кои Ви значат и сакате да ги зачувате во Baby SnapBox. Додадете краток текст кој ќе го дополни моментот на фотографијата.

Фотографиите се печатат со големина 10х13см. на фотографска хартија. Вашите драгоцени спомени заслужуваат трајно да ги зачувате и да ги изненадите Вашите сакани!

SKU: SB005 Категорија Product ID: 9427

Опис

Одберете 30 фотографии кои Ви значат и сакате да ги зачувате во Baby SnapBox. Додадете краток текст кој ќе го дополни моментот на фотографијата.

Фотографиите се печатат со големина 10х13см. на фотографска хартија. Вашите драгоцени спомени заслужуваат трајно да ги зачувате и да ги изненадите Вашите сакани!

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Baby SnapBox”