Memory SnapBox-50

1,090.00ден

Одберете 50 фотографии кои Ви значат и сакате да ги зачувате во Memory SnapBox. Додадете краток текст кој ќе го дополни моментот на фотографијата.

Фотографиите се печатат со големина 10х13см. на фотографска хартија. Вашите драгоцени спомени заслужуваат трајно да ги зачувате и да ги изненадите Вашите сакани!

SKU: SB003 Категорија Product ID: 9423

Опис

Одберете 50 фотографии кои Ви значат и сакате да ги зачувате во Memory SnapBox. Додадете краток текст кој ќе го дополни моментот на фотографијата.

Фотографиите се печатат со големина 10х13см. на фотографска хартија. Вашите драгоцени спомени заслужуваат трајно да ги зачувате и да ги изненадите Вашите сакани!

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Memory SnapBox-50”