Memory SnapBox-100

1,490.00ден

Одберете 100  фотографии кои Ви значат и сакате да ги зачувате во Memory SnapBox. Додадете краток текст кој ќе го дополни моментот на фотографијата.

Фотографиите се печатат со големина 10х13см. на фотографска хартија. Вашите драгоцени спомени заслужуваат трајно да ги зачувате и да ги изненадите Вашите сакани!

SKU: SB004 Категорија Product ID: 9425

Опис

Одберете 100 фотографии кои Ви значат и сакате да ги зачувате во Memory SnapBox. Додадете краток текст кој ќе го дополни моментот на фотографијата.

Фотографиите се печатат со големина 10х13см. на фотографска хартија. Вашите драгоцени спомени заслужуваат трајно да ги зачувате и да ги изненадите Вашите сакани!

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Memory SnapBox-100”