Купи!

Kalendar muri 12 flete ne gjuhen shqipe

750.00ден

Персонализиран ѕиден фото календар составен од 12 листа со димензии од 32х45 сантиметри. Месеците и деновите се на албански јазик.
Секоја страна од календарот нуди можност за поставување на две фотографии кои една со друга ќе се надополнуваат создавајќи уникатност во пренесувањето на нивната порака и емоција за секој месец од годината.
Вид на хартија: 170 грамски кунздрук со мат финиш
Спојување на страни: Метална спирала со закачалка во бела боја

Опис

Персонализиран ѕиден фото календар составен од 12 листа со димензии од 32х45 сантиметри. Месеците и деновите се на албански јазик.
Секоја страна од календарот нуди можност за поставување на две фотографии кои една со друга ќе се надополнуваат создавајќи уникатност во пренесувањето на нивната порака и емоција за секој месец од годината.
Вид на хартија: 170 грамски кунздрук со мат финиш
Спојување на страни: Метална спирала со закачалка во бела боја

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Kalendar muri 12 flete ne gjuhen shqipe”