20×20 Фото Книга (Тврд повез | 80стр. | 80 -150 фотографии )

(1 Преглед на корисник)

2,890.00ден

Персонализирана фото книга, со 80 страни, големина 20х20 см со тврд повез. Во оваа книга може да се сместат од 80 до 150 фотографии по Ваш избор.

НАПОМЕНА: Внимавајте при креирање на оваа фото книга да немате фотографии кои се протегаат преку двете страни, бидејќи во средината каде се спојуваат страните не се видливи по 5 мм, така да доколку имате ликови или важни елементи во тој простор можно е да не се гледаат целосно.

Опција за ние да ви ја керираме фото книгата постои со тоа што ќе мора претходно да не контактирате на е-маил, телефон или порака на социјалните мрежи и ќе се договриме за понатамошниот начин на испраќање на фотографиите и дизајнот на книгата. Оваа опција ќе се доплаќа дополнително, 300 ден. за помалите книги и 500 ден за поголемите книги од 80 страни.

Author: SnapShot
SKU: SS002 Категорија Ознака: Product ID: 272

1 преглед за 20×20 Фото Книга (Тврд повез | 80стр. | 80 -150 фотографии )

  1. Miki Williams

    Lorem ipsum dolor sit amet.

Додај преглед